Weblinks

Interessante blogs of sites:


Over de Vrijmetselarij:
vrijmetselarij.blogspot.com
vrijmetselarij volgens Rudolph Kroon, voorzitter Loge L’Union Frédéric  in Den Haag
De Gebroken Kolom Op deze site  staat een landelijke  verzameling van lezingen (bouwstukken genoemd) die vrijmetselaren in hun loge gehouden hebben. Zij hebben die gehouden staande achter het spreekgestoelte dat  vrijmetselaren “De Gebroken Kolom” noemen. Het zijn bouwstukken van uiteenlopende onderwerpen. Over symboliek, filosofie, maatschappelijke onderwerpen, religie, spiritualiteit etc. Onderwerpen die vrijmetselaren interesseren, maar ook veel niet-vrijmetselaren. De site heeft een publiek gedeelte en een besloten gedeelte!


Tijdschriften:
De Verwondering
Loes Modderman heeft een tijd geblogged over spirituele en wetenschappelijke onderwerpen op haar blog  http://paravaria.blogspot.com/, maar nu is ze begonnen met een e-zine, een gratis tijdschrift in pdf. Loes:” Daarin wil ik schrijven over alles wat m’n interesse heeft, breed, gek, mooi, kritisch, soms scherp, over spirituele en spiritualistische zaken, parapsychologie, cryptozoölogie, Forteana, wonder- en andere verhalen opgedoken in stokoude boeken en kranten, ontdekkingen op internet, met veel illustraties en links en een leuke opmaak. Voor iedereen wat, stel ik me voor.”
Geïnteresseerden kunnen een mailtje sturen naar info@scienceart.nl onder vermelding: Verwondering.

Spentakelhttp://spentakel.nl/   : Spentakel is een online magazine dat zich richt op de volgende genres: fantasy, suspense, sciencefiction, misdaad, thrillers, mystiek en horror. Je vindt hier dan ook artikelen en verhalen boordevol spanning waardoor jij op het puntje van je stoel zit.
Spentakel is een onderdeel van Erya Media. Kijk voor meer informatie op www.erya.nl

Boekensites:
Fijne Boeken: http://fijneboeken.wordpress.com/ : een site van Karin Haanappel, auteur en lezeres: “soms heb je gewoon teveel boeken….daarom heb ik een verkoopsite gemaakt voor mijn dubbele boeken, mijn eigen boeken en andere fijne boeken!” Zeker een bezoek waard.

 Over-boeken: http://over-boeken.blogspot.nl/  Evelien de Nooijer schrijft interessante recensies over boeken met diverse thema’s. Ook gericht op spiritualiteit.


Uitgeverijen:

www.a3boeken.nl
www.ankhhermes.nl

www.boekencentrum.nl -o.a. Meinema
www.damon.nl/
www.eburon.nl/
www.gideonboeken.nl
www.gopher.nl
www.kosmosuitgevers.nl

www.lemmensonline.nl
www.nextcompany.nl
www.nieuwamsterdam.nl
www.skandalon.nl -ook uitgeverij: het Zuiden
www.trophonios.nl
www.uitgeverijaspekt.nl
www.uitgeverijtenhave.nl
www.unieboekspectrum.nl
www.vantilt.nl

%d bloggers liken dit: